Winmau Blade Dual Core dartbord

Winmau Blade 4 Dual Core dartbord

59,95 inclusief btw

1 tot 3 werkdagen levertijd

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • Gratis verzending v.a. € 20,00 - anders € 3,95
  • Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Beschrijving

Het Winmau Blade 4 Dual Core dartbord is de verbeterde versie van het Winmau Blade 4 Bristle dartbord. Met de Dual Core technologie wordt bedoeld dat het bord uit 2 Sisal lagen bestaat. Door gebruik te maken van 2 Sisal lagen ontstaat er minder druk op de bovenste laag en een hogere druk op de binnen kern van het bord.

Aan de buitenkant zit zachtere Sisal laag waardoor de punt van de dart een betere penetratie in het bord heeft waar het wordt opgevangen door de tweede hardere Sisal laag. Dit heeft tot gevolg dat je minder bounce-out zult hebben.

De buitenlaag van dit dynamische en duurzame dartbord heeft een extra hoge dichtheid waardoor het langer in goede staat blijft. Vooral de langere levensduur is een belangrijke verbetering.

Wordt geleverd met het Rota Lock systeem. Het Rota-Lock-systeem in dit dartbord maakt gebruik van triple-wheel locators zodat het dartbord in enkele minuten eenvoudig gemonteerd kan worden op vrijwel elk oppervlak. Dit verzekert veilige bevestiging en eenvoudige rotatie.

 

specificaties

Merk

Winmau

Bevestigingsmateriaal

Rota Lock systeem

Antireflectiecoating

Ja

Materiaal dartbord

Dubbel laags Sisal

Maatvoering

Officiële competitie afmeting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Winmau Blade 4 Dual Core dartbord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *